Om du raderar ditt konto kommer all din personliga information att tas bort permanent.
Detta inkluderar bland annat:
- Din profil
- Dina betyg
- Dina kommentarer
- Dina samlingar
- Egna produkter du lagt till
Denna åtgärd kan inte ångras.
Om vissa uppgifter inte kan raderas direkt av tekniska skäl anonymiseras de enligt vår integritetspolicy.